عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

هشدار درباره خشکسالی بی‌سابقه در آفریقا

سازمان‌ امداد رسان برای ریشه کنی فقر در جهان هشدار داد خشکسالی اخیر در کشور‌های آفریقایی ممکن است موجب مرگ هزاران نفر در آینده نزدیک شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 16
کد خبر: ۱۵۴۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان ملل و گروه‌های امدادرسان در کشور‌های آفریقایی در آخرین گزارش خود از وضعیت معیشت مردم در این کشور‌ها خواستار افزایش کمک‌های بشردوستانه شدند. در این گزارش آمده است مردم کشور‌هایی مثل کنیا، سومالی و اتیوپی با بدترین خشکسالی ۴۰ سال اخیر روبرو شده و نیازمند کمک‌های فوری هستند.

به گزارش یورو نیوز، آکسفام بزرگترین سازمان بین‌المللی امدادرسانی برای ریشه کنی فقر می‌گوید کمبود مواد غذایی احتمالاً تا پایان سال هر ۳۶ ثانیه یک مرگ را به همراه خواهد داشت.

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) نیز از کمبود مواد غذایی در کشور‌های آفریقایی هشدار داده است.

اتین پیتر اشمیت، نماینده فائو در سومالی گفت: ما نباید منتظر اعلام قحطی باشیم، زیرا در این صورت خیلی دیر خواهد بود. خشکسالی فعلی در چهار دهه اخیر بی‌سابقه بوده است که در حال حاضر نزدیک به ۸ میلیون نفر را تحت تاثیر قرار داده است. وی گفت: حدود نیمی از جمعیت سومالی با گرسنگی روبروست و ۹۰درصد از جمعیت با پدیده خشکسالی مواجه شده است.

چهار فصل متوالی بارندگی ضعیف باعث تلف شدن دام‌ها و از بین رفتن محصولات کشاورزی شده است و جمعیت روستایی در مناطق صعب العبور سومالی بیشترین آسیب را دیده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده